Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

4+1 ok, hogy még ma regisztrálj az EFIKOT-ra

Hamarosan itt a 2016-os EFIKOT, azaz a XV. Erdélyi Fiatal Közgazdászok és Vállalkozók találkozója. Az előadók listája a napokban véglegesült és itt van négy plusz egy indok, hogy miért regisztrálj még ma az EFIKOT-ra.

·         Plenáris előadást tart Lieb Mihály, az Autonet tulajdonosa és ügyvezető igazgatója, előadásának címe: Európai értékrend – értékteremtés. Az Autonet-csoport azon romániai magyar vállalkozások egyike, amelyek már közép-európai szereplővé nőtték magukat, így az előadás kiváló példája az EFIKOT mottójának, mely szerint: gondolkodj nagyban, cselekedj helyben.

·         Az igazi rendszerváltókról, a Z-generációról tart előadás Kuti Géza, a MédiaQ Piackutató Kft. tulajdonosa és vezetője. Saját kutatócégét, a MédiaQPiackutató Kft-t 2007-ben alapította, azóta ügyfelei közé tartozik számos magyar, román, szlovák, horvát és szerb piackutató cég.

·         dr. Kádár Magor plenáris előadása a személyi márkázásba vezeti be a kezdő és a haladó vállalkozókat, és előre kijelenti, hogy bizony-bizony: nem lesz mindenkiből márka.

·         Szilágy Péter nemzetpolitikáért felelős helyettes államtitkár a 2016 a külhoni magyar fiatal vállalkozók éve program eddigi eredményeiről számol be. Habár Szatmárnémetibe csak májusban érkezik a program kárpát-medencei körútja, azért várhatóan szó esik a körút eddigi tapasztalatairól.

És végül, de nem utolsó sorban: hazai pályán, a Karrier szekcióban tart előadást Butka Gergő vállalkozó, városi tanácsos és rendezvényszervező, aki 2004-ben költözött haza a kolozsvári egyetemi- és korcsmauniverzumból. Szakmaiságot nélkülöző előadásában ahhoz ad támpontokat, hogy miként éljük meg a kisvárosi lét pofonjait, hogyan adjuk magunkat a kisvárosi vállalkozóknak,miképpen éljük túl a Starbucks hiányát, és hogyan legyünk tigrisek a kisvárosi dzsungelben.

Ha még nem regisztráltál, akkor ne maradj le a tavasz legizgalmasabb közgazdász eseményéről, és április 5-ig jelentkezz a következő webcímen:www.efikot.rif.ro.

 

Ajánlom másnak is

Írd meg a véleményed