productno-filter
productno-filter
productno-filter
productno-filter
productno-filter
productno-filter

Camping Sac de Depozitare 33L Impermeabil 600D Oxford Pânză Extra Large Tote-Geanta Cu 2 Manere Pliabile Cort Sac Armat Camping

  • 86.43lei
  • 123.49lei
Selectați dimensiunea
Selectați culoare
Cantitatea
Adaugă în coșWishlist

Descriere:

Acest Camping Sac de Depozitare este un must-have pentru toate camping are nevoie.Proteja echipamentul de umiditate și ploaie cu sale superioare material impermeabil care nu se va deforma sau rupe.Dublu mâner de design face mai ușor pentru a transporta unelte de pescuit sau alte bunuri de camping.

Caietul de sarcini:

Nume: Camping sac de depozitare

Capacitate: 33L

Greutate: 0.61 kg

Culoare: Kaki

Dimensiune produs: aproximativ 42*39*20cm/16.53*15.35*7.87 în

Material: 600D impermeabil Oxford pânză + imitație de nailon chingi

Lista De Ambalare:

Camping Tote Sac x 1

Note:

1. Datorită diferitelor monitoriza și efecte de lumină, culoarea reală a elementului ar putea fi ușor diferite de culoare, care este afisat in imagini.

2. Te rog, iartă-o ușoară măsurarea abaterii datorită măsurare manual.

Vezi mai multe detalii despre produs

1.Îmbunătățită de Ambalare: călătoria Dvs. de camping tocmai a devenit mai ușor cu acest tote este foarte mare capacitate, care poate ține cu ușurință imbracaminte, corturi, saci de dormit, și mai mult.Cu depozitare spațios, organizarea de viteze este o briza.Experiență de hassle-free de ambalare și o călătorie confortabilă.

2.Impermeabil și rezistent la Uzură: Realizate din materiale superioare, care nu este ușor de a fi rupt sau zgariat, acest camping tote poate bloca în mod eficient de ploaie și umiditate și să păstreze elementele uscat și în condiții de siguranță.

3.Construcție ranforsată: Acest camping tote cu margini consolidate și de înaltă densitate armat chingi îmbunătățește stabilitatea și previne deformarea sau ruperea.Ea are o puternică capacitate de încărcare, astfel încât să nu trebuie să vă faceți griji despre obiecte care se încadrează.

4.2 se Ocupă de: Camping Tote are un dublu mâner de design care îl face ușor pentru tine și însoțitorii dvs. de a împărtăși sarcină greutate în mod egal, fără a sacrifica confortul.

5.Versatil Sac de Depozitare: Acest camping tote pot fi utilizate în diferite scenarii, cum ar fi stocarea de obiecte în portbagaj sau în garaj, care transportă trebuie să-haves pentru camping, picnic, activități în aer liber, drumeții, vânătoare, pescuit, și mai mult.Este un companion perfect pentru aventurile tale.

Origine China Continentală

Scrie Un Comentariu